Telefon: +0745485625 Email: office@codetechglobal.com

Cybersecurity

SECURITATE CIBERNETICĂ

Dependența de mediul online și securitatea cibernetică

Securitatea cibernetică este unul dintre domeniile de interes major pe care CODETECH GLOBAL SOLUTIONS se axează și căruia îi acordă o importanță deosebită. Trăim într-o societate în care suntem înconjurați pretutindeni de tehnologie și suntem conectați cu în mediul online aproape permanent. Miracolul de a fi conectat în orice moment cu lumea și din aproape orice locație, este acum un mod de viață. Societatea zilelor noastre este total dependentă de mediul online, de care se folosește pentru majoritatea activităților: de la păstrarea legăturii cu prietenii, colegii ori familia, petrecerea timpului liber prin intermediul jocurilor online până la plata facturilor. Cu toate acestea, ca în orice tip de societate, există un element criminal care necesită o vigilență constantă din partea profesioniștilor în securitate, pentru a păstra în siguranță informațiile private. Compania noastră face pași curajoși prin dezvoltarea de sisteme proprii pentru un mediul virtual mai sigur.

SOCIETATEA CIBERNETICĂ

Generația online și problemele cu care se confruntă

Societatea cibernetică creată o dată cu apariția internetului a dezvoltat o dependență de sistemele de securitate cu ajutorul cărora să facă operațiunile cotidiene în mediul virtual cât mai sigure posibil. Securitatea infrastructurilor din mediul online, cyber-law, activitatea virală, problemele de conformitate și cyber-terorismul sunt aspecte ale acestei tehnologii, devenite o problemă zilnică pentru cetățeanul de rând. Pagubele produse de înșelătoriile de tip phishing, spionaj corporativ și multe alte infracțiuni informatice se pot estima astăzi la multe miliarde de dolari. Codetech Global Solutions își propune să vină în sprijinul tuturor celor interesați de securitatea cibernetică, prin dezvoltarea unei platforme proprii care să cuprindă atât o parte de e-learning cât și infrastructura necesară pentru diverse activități, specifice domeniului.

PLATFORMA CYBER SECURITY

O platformă deschisă tuturor celor interesați de domeniul cyber security

Platforma dezvoltată de către noi are ca obiectiv principal, obținerea unui grad înalt de securitate cibernetică pentru diverse companii și instituții, managementul securității la scară largă și dezvoltarea unor capacități necesare pentru a fi tot timpul cu un pas în fața criminalității informatice care compromite regulat integritatea mediului online. Securitatea informațiilor, administrarea rețelei și gestionarea firewall-lurilor sunt doar câteva dintre elementele de studiu atunci când vine vorba de securitate cibernetică. Mai târziu, în procesul de învățare vor apărea elemente noi precum: detectarea intruziunilor, criptografie sau dispozitive de rețea perimetrale, etc. Acestea se vor alătura unui arsenal impresionant de arme virtuale pe care le posedă un adevărat profesionist în domeniul securitații cibernetice.

CYBER SECURITY

PLATFORMĂ DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Învață metode de hacking etic de la cei mai buni, pentru a te putea apăra în mediul online!

Studiul online al mijloacelor și metodelor de securitate cibernetică este o opțiune atractivă pentru mulți adulți chiar dacă aceștia sunt supra-saturați de aspectele de zi cu zi ale vieții. Obținerea unui grad de cibersecuritate online înseamnă un studiu continuu dar și practică într-un mediu controlat. Disponibilitatea cursurilor, ziua, noaptea sau între timp, înseamnă că ai un control complet asupra programării, permițând studenților să evite conflictele majore care altfel ar face dificilă obținerea unui grad, dacă nu aproape imposibil. Cursurile oferite pentru învățarea online sunt structurate la fel ca în orice altă mare Universitate de profil, cu toate acestea, există câteva avantaje majore cum ar fi acelea că: nu există costuri asociate cu relocarea sau transportul, le poți accesa de oriunde și oricând de pe dispozitivul tău preferat (desktop,laptop,notebook,smartphone), dacă deții o conexiune la internet, poți comunica sau urma cursurile experților tăi preferați. Studiul și deprinderea acestor practici de hacking etic, se desfășoară într-un mediu familiar și confortabil pentru toți.

SECURITATE APLICAȚII

RISCURI DE SECURITATE

Evaluare și gestionare riscuri de securitate aplicații

Evaluarea securității unei aplicații și gestionarea riscurilor de securitate este o sarcină vitală pentru orice manager de companie. Corporațiile se confruntă cu un nivel ridicat de risc de securitate a aplicațiilor din partea hackerilor și a criminalilor cibernetici care caută informații despre clienți și proprietate intelectuală. O evaluare globală a riscurilor în materie de securitatea aplicațiior este o necesitate corporativă modernă. Gestionarea riscurilor în materie de securitatea aplicațiilor asigură protecția optimă în limitele bugetului, legii, eticii și siguranței. Efectuarea unei evaluări generale a riscului pentru securitatea aplicațiilor permite organizațiilor să ia cele mai bune decizii.

PLATFORMA CYBER SECURITY

ÎN CURÂND

Dacă ești o companie/instituție/persoană fizică interesat/ă de domeniul securității cibernetice urmarește constant această pauză, căci vom reveni cu actualizări curând!