Telefon: +0745485625 Email: office@codetechglobal.com

Despre site-uri web și creare site-uri

Despre site-uri web și creare site-uri

Miliarde de  site-uri web se găsesc pe Internet, însă site-urile web calitative sunt limitate ca număr. Principala calitate a unui site web ar trebui să fie aceea de a atrage atenția vizitatorilor. Pur și simplu nu merită să folosești teme și reclame luminoase și strălucitoare pentru a atrage vizitatorii spre un site plictisitor. Site-urile pe care se navighează ușor, au tool-uri interactive precum căsuțele de mesaje și comentarii ajută la crearea unui site de calitate.

Nu este de niciun folos să creezi un site care arată ca o platformă gigantică de publicitate unde trebuie să-ți cauți informația de care ai nevoie. Evită adăugarea de pop-up-uri pe site-ul tău, deoarece sunt foarte mulți oameni care părăsesc automat site-ul în momentul în care îi apar pe ecran o grămadă de pop-up-uri comerciale. Un alt aspect calitativ al site-ului tău este reprezentat de ideea pe care o ai. Practic, site-ul tău web este un element prin care identitatea ta este dezvăluită lumii. Așadar, încearcă să fii tu însuți, deoarece dacă încerci să te adresezi unei audiențe într-un fel care nu coincide cu ceea ce ești  tu cu adevărat, este foarte probabil să eșuezi cu site-ul.

“Nu există secretul succesului. Este rezultatul pregătirii, muncii asidue și al învățării din eșecuri.”

Colin Powell

Prima parte în crearea unui site adevărat și de calitate se bazează pe planificarea conținutului site-ului. La acest pas trebuie să descoperi care este nișa optimă pentru site, cuvintele cheie potrivite și cel mai profitabil concept de site. Pe urmă, analizând competiția pe care o ai, trebuie să-ți îmbunătățești conceptul și să-l faci mai profitabil.

Construiește-ți site-ul și paginile acestuia astfel încât să-l faci cât mai accesibil pentru optimizarea motoarelor de căutare. Acest lucru poate fi făcut dacă se respectă anumite reguli generale de scriere a textelor și dacă folosești optimizarea SEO.

Un alt element puternic și flexibil pentru construirea de pagini web calitative este reprezentat de codul HTML. Poți, de asemenea, găsi unelte pentru validarea codului HTML care te ajută să faci pagini web ireproșabile, conform standardelor rezultând astfel un site web de calitate. Folosește elemente grafice interesante și atrăgătoare  pentru a-ți face site-ul cât mai atractiv. Bannerele pot fi create de la zero sau folosind anumite programe gratuite pentru crearea lor. Să nu uiți niciodată să îți alegi un nume de domeniu relevant domeniului în care activezi pentru site-ul tău. Poți să găsești sfaturi pentru crearea și înregistrarea numelui domeniului care ajută la creșterea popularității și calității site-ului tău web.

Alege un web hosting de încredere,deoarece site-ul este unul dintre cele mai importante proprietăți pe care le posezi și mai ales pentru o mai bună calitatea a site-ului. De fapt, web hosting-ul gratuit oferă deseori posibilitatea de a găzdui mai multe site-uri web împreună. Cei care nu au deloc cunoștințe în ceea ce privește HTML sau FTP, CPANEL, etc. pot crea site-uri de calitate folosind anumite aplicații online de construire a site-urilor. Cu toate acestea nu îți recomandăm să folosești aceste aplicații online deoarece implică din partea ta mult timp pierdut, multe resurse utilizate și îți va fi greu să-ți măsori forțele cu competitorii tăi direcți, care își vor angaja specialiști pentru a realiza asta. Dacă nu știai, o firmă precum Codetech Global Solutions, angrenată în realizarea de branding și tot ceea ce presupune acesta: alegere fonturi și culori adecvate, realizare logo, scrierea poveștii care stă la baza brand-ului tău, un slogan care să devină memorabil, creare site și materiale promoționale atât offline cât și online, promovare, etc. din Doar compară și analizează aplicațiile respective, pentru a o descoperi pe cea mai bună.

Indiferent ce opțiune alegi, asigură-te că site-ul tău web nu arată ca și cum ar fi fost creat de către un începător. Poți să găsești sfaturi despre realizarea de pagini web, elemente de bază ale fundalurilor de pagini web, sfaturi despre utilizarea fonturilor pe paginile web și să înveți despre diferite metode de navigare a site-ului pe Internet.

Toate acestea te ajută în construirea unui site web de calitate, dar dacă îți dorești cu adevărat să performezi în domeniul tău de activitate apelează cu încredere la CODETECH GLOBAL SOLUTIONS!

Leave a Reply